WORD VRIEND

De Stichting Jazzkerk Aartswoud ontvangt geen overheids-, provinciale- of gemeentelijke subsidies. We zijn geheel afhankelijk van inkomsten uit de kaartverkoop en van sponsors en partners. Wilt u blijven genieten van de concerten en festivals in de de Jazzkerk? Dan kunt u vriend worden van de Stichting Jazzkerk Aartswoud.

De stichting heeft een culturele ANBI status. Dit betekent dat u mogelijk kunt profiteren van de Geefwet, een stimuleringsregeling van de overheid die extra voordelen biedt voor mensen die willen geven aan culturele goede doelen. De aftrekpost voor giften aan een culturele instelling mag met 1,25 worden vermenigvuldigd. De overheid wil hiermee giften aan cultuur stimuleren.

Omdat de Stichting Jazzkerk Aartswoud van de Belastingdienst de status Culturele ANBI heeft gekregen, mag u zelf in uw aangifte inkomstenbelasting onder bepaalde voorwaarden het bedrag van de aftrekpost voor uw gift aan de Stichting Jazzkerk Aartswoud met 25% verhogen. Ook kunt u overwegen de Jazzkerk gedurende minimaal 5 jaar een periodieke gift te doen.

De verhoging van de aftrek voor een eenmalige of periodieke gift mag niet meer zijn dan €1.250 per jaar. De vermenigvuldiging mag worden toegepast op maximaal € 5.000 per jaar.

Voor meer informatie kunt u mailen naar sponsoring@jazzkerk.nl

CONTACT & COLOFON

Stichting Jazzkerk Aartswoud

Bezoekadres: Schoolstraat 45 1719 AT Aartswoud

Postadres: Schoolstraat 52
1719 AW Aartswoud

KvK-nummer: 63288680

BTW nummer: 855170943B01

Bank: NL22RABO0305453920

Artistiek leider:
Joost Patocka | 0654 766 769 | joost@jazzkerk.nl

Bestuur:

• Michel van Egmond | Auteur | Voorzitter

• Benjamin Herman | Jazz Musicus | Secretaris
  • Holger Bakker | Directeur Marketing & Communicatie Rijksuniversiteit Groningen | Penningmeester

Raad van Advies:

• Mijke Loeven | Directeur Bimhuis Amsterdam
  • Harold Linssen | Managing Director Cornelder Holding B.V.
  • Wilfried de Jong | Theater- en Televisiemaker en Schrijver
  • Michelle Wilderom |  Directeur Beleid, Strategie & Publieksontwikkeling North Sea Round Town

Comité van Aanbeveling:

• Feyo Sickinghe | Directeur Prinses Christina Concours